Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

«Τα μπουζούκια έκλεισαν τον κύκλο τους»

«Τα μπουζούκια έκλεισαν τον κύκλο τους»Τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο τον βλέπουμε στην καθημερινή σειρά «Η Ζωή της Άλλης» και μιλάει στο περιοδικό «Τηλεθεατής», για την τηλεόραση, την μουσική σκηνή της Ελλάδας και την οικονομική κρίση.

«Αυτό που με δελέασε στον ρόλο ήταν η οικονομική κρίση, για να λέμε και την αλήθεια», δηλώνει ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Στο ρόλο επίσης με δελέασε και η συνεργασία με ηθοποιούς που εκτιμώ πολύ. Επίσης το να δουλεύεις με τόσους γρήγορους ρυθμούς και ένταση, είναι μεγάλο σχολείο».
Την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας, εκείνος δεν την αντιμετωπίζει με πανικό. «Η χώρα μας ανά τους αιώνες έχει έρθει σε οικονομική κρίση. Θα ξεπεραστεί, είμαι σίγουρος».
Παράλληλα με την ηθοποιία, ο Πέτρος Μποσουλόπουλος ασχολείται και με τη μουσική. Ποια είναι η γνώμη του για το μέλλον της εγχώριας μουσικής σκηνής;
«Σε δύο χρόνια οι μουσικές σκηνές θα είναι γεμάτες από κόσμο. Τα μπουζούκια έκλεισαν τον κύκλο τους, οπότε αναδύονται οι μουσικές σκηνές, που είναι ανθρώπινες και υπάρχει σχέση καλλιτέχνη και κοινού», δηλώνει.

newsday

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου