Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Αρβανιτάκη:Το τραγούδι ήρθε κατά τύχη


«Για εντελώς αλλού ξεκίνησα και εντελώς άλλου πήγα. Αλλά είναι ωραίο αυτό το ταξίδι που κάνω. Είμαι πολύ τυχερή», δηλώνει η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town»
αποκαλύπτοντας πως το τραγούδι ήρθε κατά τύχη στη ζωή της.

«Μπήκα πολύ προσγειωμένη σε αυτό το ταξίδι και το είδα με πολύ καθαρό μάτι, είδα την ουσία του κόσμου της μουσικής. Δεν το είδα με φτερά. Και έτσι έμεινα στον χώρο με πολλή αγάπη, με πολύ άγχος, με στόχο και απόφαση, αν δεν έβγαινε έτσι, θα είχα φύγει», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει πάνω στη σκηνή. Συμβαίνει κάτι μαγικό, που δεν μπορώ να περιγράψω».

Μετά από τόσες επιτυχίες δεν διστάζει να παραδεχθεί πως έχει ακόμα άγχος και τονίζει πως μετάνιωσε επειδή σε μερικά πράγματα ήταν άτολμη.

Η ωραιότερη εικόνα της ζωής της είναι αρχικά τα παιδιά της και μετά διάφορες πόλεις και νησιά που έχει ταξιδέψει: «Αυτό που θέλω να κάνω όταν σταματήσω το τραγούδι είναι να ταξιδεύω, αλλά πάντα με σεβασμό για τον τόπο στον οποίο πηγαίνω και με πραγματική ευλάβεια γι’ αυτό που θα συναντήσω».

Όσο για τη σημερινή κατάσταση της χώρας μας; «Είναι κάποιες φορές που αισθάνομαι ότι αυτή η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και χωρίς επιστροφή... Και από την άλλη, αισθάνομαι ότι δεν μπορεί, κάτι θα βγει από αυτό, κάποια αντίδραση θα υπάρξει και θα ξαναμπούμε σε ένα δρόμο».

zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου