Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Γυρίζει στην ενεργό δράση ο Τοχούρογλου, σε ομάδα Γ’ κατηγορίας της Αυστραλίας!

Στα 38 του χρόνια ο Κυριάκος Τοχούρογλου αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση, φορώντας τη φανέλα της Γκλάντσβιλ, που είναι ομάδα της Γ’ κατηγορίας της Αυστραλίας.
Πρόκειται για τον σύλλογο από τον οποία ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 13 ετών.
 

Ο Τοχούρογλου, που αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα στις 3 Δεκεμβρίου του 2006 στον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 1-1, αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση για λογαριασμό της Γκλάντσβιλ, η οποία έχει ιδρυθεί από Έλληνες ομογενείς. 
Ο 38χρονος, που έχει γεννηθεί στο Σίδνεϊ, έκανε τα πρώτα του βήματα στον συγκεκριμένο σύλλογο σε ηλικία 1 3 ετών, πριν πάρει την απόφαση να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τη Δόξα Δράμας, Πανηλειακό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
Μάλιστα, ο τεχνικός της Γκλάντσβιλ Γιώργος Γανιάτσας, έκανε δηλώσεις για την επιστροφή του Τοχούρογλου: «Είναι φανταστικό που έχουμε έναν παίκτη σαν τον Κυριάκο στην ομάδα. Έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έχει κερδίσει πολλά πρωταθλήματα και Κύπελλα και έχει παίξει στην πιθανότατα πιο επιτυχημένη ομάδα της Ελλάδας. Θα βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα, αλλά και την εξέλιξη των νεαρών ταλαντούχων τερματοφυλάκων».
enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου