Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Στην πρεμιέρα του Greek Idol η Πέγκυ Ζήνα


Στην πρεμιέρα του Greek Idol η Πέγκυ Ζήνα

Στην πρεμιέρα του Greek Idol, η Ρούλα Κορομηλά θα έχει στο πλάι της μια πολύ καλή φίλη της, Πέγκυ Ζήνα,
στην πρώτη εμφάνισή της μετά τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της!

Η εμφάνισή της αυτή αναμένεται να προκαλέσει ακόμη και τους μη φανατικούς του talent show να το παρακολουθήσουν! Το ραντεβού έχει δοθεί στο πλατό του Alpha και φυσικά στο πρώτο live του παιχνιδιού, το Σάββατο.
Η Πέγκυ Ζήνα θα τραγουδήσει τις επιτυχίες της, ενώ παράλληλα εκατοντάδες είναι οι τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν το πρώτο live προκειμένου να καμαρώσουν την κοιλίτσα της μέλλουσας μαμάς και να μάθουν από την ίδια τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η Ρούλα Κορομηλά από την αρχή ήθελε να έχει δίπλα της σε ένα από τα live την Πέγκυ καθώς πιστεύει πως θα της φέρει γούρι! Η παρουσιάστρια του show είναι πάντως πιο λαμπερή από ποτέ. Η Ρούλα, ανανεωμένη, θέλει στον 2ο κύκλο του talent show να αφήσει τη σφραγίδα της και να καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων τηλεθεατών.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι φετινές επιλογές παικτών του «Greek Idol» εμπεριέχουν τα πάντα. Καλές φωνές, καλές παρουσίες και αρκετοί διαγωνιζόμενοι που διαθέτουν το πακέτο για το talent show. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Ξυλούρης από τη λεβεντογέννα Κρήτη, ο οποίος είναι συγγενής του Νίκου Ξυλούρη, ενώ έχει ξεκινήσει και τις πρώτες συνεργασίες του. Με μόνο έξι μήνες στο επάγγελμα, έχει ήδη συνεργαστεί με Σταμάτη Γονίδη, Νίκο Οικονομόπουλο και Νίνο. Στην ίδια κατηγορία μπορούμε να συμπεριλάβουμε και τον Χρύσανθο Καντερέ. Κερκυραίος γυμναστής, αλλά και ανιψιός του μετεωρολόγου Νίκου Καντερέ.

Στην κατηγορία των βραβευμένων συμμετεχόντων στο παιχνίδι έχουμε τον Αρη Πλασκασσοβίτη, Κερκυραίο φυσικοθεραπευτή που έχει  διακριθεί με το 2ο βραβείο στον 12 Πανελλήνιο Διαγωνισμό χορού, τη Μαριάννα Μαλαντζή που το 2010 κέρδισε το βραβείο κριτικών στο Contursi Festival στην Ιταλία καθώς και τη Μαρία Θεοδότου, μέλος της Λυρικής Σκηνής Λεμεσού, η οποία πήρε το 1ο βραβείο στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Τραγουδιού το 2005.

Επίσης στο «Greek Idol» δεν λείπουν και οι συμμετοχές παικτών που έχουν ζήσει στο εξωτερικό. Ο Δημήτρης Τικτόπουλος γεννήθηκε στη Σουηδία, ενώ ο Παναγιώτης Τσακαλάκος έχει μοιράσει πολλά χρόνια από τη ζωή του στη Νέα Υόρκη και το Λος Αντζελες. Μάλιστα, ο τελευταίος έχει γράψει και ένα από τα τραγούδια της ελληνικής σειράς «Γ4» που προβαλλόταν πριν από χρόνια από το κανάλι της Κάντζας. Παλιά γνώριμη της Ρούλας Κορομηλά η Χρύσα Μπανδέλη καθώς όταν ήταν μαθήτρια είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της, ενώ η Κατερίνα Κουκουράκη είχε επιλεγεί να είναι αναπληρωματική στη συναυλία της Patty.

Στη δεκαπεντάδα του παιχνιδιού συναντάμε επίσης τον διατροφολόγο Κωνσταντίνο Φραντζή καθώς και τον εκκολαπτόμενο δικηγόρο Χρήστο Τσουμάνη. Η Κατερίνα Μορένα εργάζεται ως δημοσιογράφος στη Νάουσα, ενώ η Κέρεν Ταμάμη είναι γραμματέας σε γνωστή εταιρεία event planning. Τέλος, στο πρώτο live θα δούμε την Ερωφίλη Τζάνου, παντρεμένη, η οποία από τα δεκαπέντε της βρίσκεται στις πίστες και τη Μαλού Κυριακοπούλου που τραγουδά με βραζιλιάνικη πάντα.
Μετά από πολύωρες οντισιόν σε όλη την Ελλάδα, οι δεκαπέντε κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για το πρώτο live του «Greek Idol».

Ωστόσο, το Σάββατο πέντε από αυτούς θα αποχωρήσουν αφού μετά την ερμηνεία τους τον λόγο θα έχουν οι τηλεθεατές που με τις ψήφους τους θα αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι δέκα που θα παραμείνουν στο talent show. Τον τελευταίο μήνα μάλιστα, οι δεκαπέντε διαγωνιζόμενοι κάνουν σκληρές πρόβες προκειμένου να βρίσκονται στη δεκάδα. Το ποιοι θα τα καταφέρουν θα το μάθουμε το Σάββατο το βράδυ!



madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου