Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η εντυπωσιακή Aishwarya Rai στις Κάννες


Η διάσημη Ινδή ηθοποιός Aishwarya Rai βρίσκεται στις Κάννες, για την παρουσίαση της νέας της ταινίας με τίτλο «Heroine».

Η Aishwarya Rai από την έναρξη του φεστιβάλ των Καννών δεν έχει σταματήσει να εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και κατάφερε να στρέψει πάνω της τα φλας των φωτογράφων και στην παρουσίαση της ταινίας «Heroine», την Παρασκευή. Στο πλευρό της πανέμορφης ηθοποιού βρέθηκε ο σκηνοθέτης του φιλμ, Madhur Bhandarkar.
Στη διάρκεια του φεστιβάλ θα παρουσιαστεί ένα πρώτο κομμάτι της ταινίας αυτής, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί πότε θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Στο «Heroine», η Rai ενσαρκώνει μια μεγάλη ηθοποιό του Bollywood. Η ταινία εστιάζει στην πραγματικότητα των σταρ στα παρασκήνια, τη μεγάλη ζωή αλλά και τα σκάνδαλα.
Η Rai, στη συνέντευξη Τύπου, ξεκαθάρισε πάντως πως δεν πρόκειται για αυτοβιογραφική ταινία και οι φήμες περί τούτου είναι απλώς για να εξάψουν την φαντασία.
Η Aishwarya Rai ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, και μάλιστα το 1994 είχε στεφθεί Μις Κόσμος, και αργότερα πέρασε στον κινηματογράφο. Σήμερα, θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του Bollywood.



zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου