Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Όλα τα λεφτά στα πόδια της


Το μοντέλο με τα περισσότερα έσοδα, είναι η Gisele Bundchen. Αποθέωση στη Βραζιλία, όπου παρουσίασε τη δικιά της σειρά εσωρούχων. Δείτε ποιες καλλονές μπαίνουν στη χρυσή λίστα για το 2010


Είναι για 8η συνεχή χρονιά το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο. Τι και αν έφτασε αισίως τα 30 της, η Gisele Bundchen εξακολουθεί να  αναστατώνει τις πασαρέλες.
Τα τελευταία χρόνια το μοντέλο απο τη Βραζίλια ανέβαζε επικίνδυνα τη θερμοκρασία φορώντας τα εσώρουχα για τις κολεξιόν της Victoria's Secret.
Από το 2007 όμως, όταν και "κρέμασε" τα... φτερά της , η Βραζιλιανά καλλονή είναι ελεύθερη να φοράει όποια εσώρουχα επιθυμεί... και το πράττει.

 Φωτογραφίες και βίντεο έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο καθώς  η Gisele κυκλοφορεί τη δική της σειρά εσωρούχων για λογαριασμό της βραζιλιάνικης εταιρείας "Hope" και εμφανίστηκε στην πασαρέλα φορώντας τα, για πρώτη φορά..

 Η 30χρονη εμφανίστηκε λοιπόν σε πασαρέλα του Σάο Πάολο στην Βραζιλία  και καταχειροκροτήθηκε τόσο για τη δική της κολεξιόν, με το όνομα "Gisele Bundchen Intimates", όσο και -κυρίως- για την εντυπωσιακή της παρουσία.


 Πριν λίγες ημέρες η  Gisele ανακηρύχθηκε η πιο πλούσια γυναίκα μοντέλο για το 2010 με τα έσοδά της να αγγίζουν τα σαράντα πέντε εκατομμύρια δολάρια.
Δεύτερη στη λίστα η παρουσιάστρια του γερμανικού reality μοντέλων "Next Top Model", Heidi Klum, με εισόδημα είκοσι εκατομμύρια δολάρια και τρίτη η Kate Moss με δεκατριάμισι εκατομμύρια δολάρια.
Τον κατάλογο συμπληρώνουν  και οι υπόλοιπες Βραζιλιάνες καλλονές αγγελάκια της Victoria's Secret, όπως η Adriana Lima, αλλά και η Lara Stone, που έκανε μερικά από τα μεγαλύτερα συμβόλαια για συνεργασίες με οίκους όπως ο Calvin Klein και ο Prada.



news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου