Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Φέργκιουσον: "Η καλύτερη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει"


Ως την κορυφαία αντίπαλο της καριέρας του χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ο Αλεξ Φέργκιουσον, εμφανώς απογοητευμένος για την έκβαση του τελικού
στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Είναι η κορυφαία ομάδα που έχω αντιμετωπίσει ποτέ. Καμία άλλη δεν μας έχει παίξει έτσι".

Στην παραδοχή της ανωτερότητας της Μπαρτσελόνα προχώρησε ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Βίντιτς: "Δεν κάναμε αρκετά πράγματα για να τους προκαλέσουμε προβλήματα με την μπάλα. Δεν παίζουν με επιθετικό, διότι οι Βίγια και Πέδρο κόβουν από τα πλάγια, οπότε είναι εύκολο να μπερδέψουν την άμυνα. Παίζουν σπουδαίο ποδόσφαιρο και άξιζαν τη νίκη.

Ο Ρίο Φέρντιναντ τόνισε από την πλευρά του: "Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη. Θα μπορούσαμε να ενεργήσουμε καλύτερα σε 2 γκολ. Πιαστήκαμε στον ύπνο. Ο χρόνος θα δείξει εάν είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών, αλλά είναι σίγουρα σπουδαία ομάδα. Ηρθαμε για να νικήσουμε και ειλικρινά πιστέψαμε ότι μπορούσαμε. Αλλά στο τέλος η καλύτερη ομάδα νίκησε".

Μετά το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, ο Εντβιν φαν ντερ Σαρ δήλωσε: "Ηταν ένα παιχνίδι από τα λίγ.α Ποτέ δεν είναι ωραίο να χάνεις. Είχαν καλύτερες ευκαιρίες, αλλά κάναμε ένα-δυο λάθη και μας τιμώρησαν. Επρεπε να σκοράρουμε πρώτοι και δεν το κάναμε. Φυσικά δεν ήταν ο τρόπος που ήθελα να εξελιχθεί το τελευταίο παιχνίδι μου, αλλά δεν μπορείς πάντα να επιλέγεις πως θα εξελιχθεί το ποδόσφαιρο".



contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου