Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Το Λονδίνο απαγορεύει κόρνες και σφυρίγματα

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου ενδιαφέρονται για τον καλό ύπνο των επισκεπτών. Διαβάστε τι αποφάσισαν


Τον...καλό και βαθύ ύπνο των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών του Λονδίνου σκέφτηκαν οι διοργανωτές των προσεχών Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς προνόησαν για να μην τους ξυπνήσει κανείς όταν θα κοιμούνται το βράδυ.
Η αρχή που είναι αρμόδια για τις μετακινήσεις στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, εξέδωσε έναν κώδικα συμπεριφοράς τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους οδηγούς των φορτηγών, που θα κάνουν παραδόσεις προϊόντων τις βραδινές ώρες.
Σύμφωνα, λοιπόν, μ' αυτόν οι οδηγοί θα πρέπει να κλείνουν τα φώτα και το ραδιόφωνο όταν είναι σταματημένοι και παραδίδουν το εμπόρευμα ενώ δεν θα πρέπει να χτυπάνε με δύναμη την πόρτα. Επίσης, απαγορεύονται ρητά το κορνάρισμα, η μηχανή στο ρελαντί, το σφύριγμα και οι φωνές, που είναι σινιάλα για να καταλάβουν οι υπάλληλοι του καταστήματος ότι ήρθε το εμπόρευμα και να βγουν να το παραλάβουν.
Και όλα αυτά λόγω του ότι σε μια προσπάθεια αποσυμφόρησης των δρόμων, αποφασίστηκε οι παραδόσεις να γίνονται μόνο βραδινές ώρες και πιο συγκεκριμένα μεταξύ 24:00-06:00.

Πηγη:
news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου