Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Άφησε τα μωρά της μόνα τους σπίτι και πήγε για διασκέδαση

Λεμεσός: Άφησε στο σπίτι τα δυο μικρά κοριτσάκια της, ηλικίας 2 και 7 χρονών, έκλεισε πίσω της την πόρτα χωρίς να νοιάζεται για το τι θα μπορούσε να τους συμβεί κατά τη διάρκεια της νύκτας και η ίδια βγήκε για νυχτερινή διασκέδαση.


Ο λόγος για 28χρονη από τη Λεμεσό, η οποία με την αλόγιστη συμπεριφορά της, κινητοποίησε την Παρασκευή τα ξημερώματα την Αστυνομία, πετυχαίνοντας να βρεθεί η ίδια στα αστυνομικά κρατητήρια και να καταλήξουν προσωρινά σε άλλο σπίτι τα ανήλικα παιδιά της.

Πολίτης που γνώριζε τι είχε συμβεί, επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Σταθμό αναφέροντας ότι σε συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα, αφέθηκαν εγκαταλελειμμένα από τη μητέρα τους δυο κοριτσάκια, ενώ η ίδια είχε πάει σε νυκτερινό κέντρο.

Ο πληροφοριοδότης, οδήγησε μάλιστα τους αστυνομικούς έξω από την πολυκατοικία δείχνοντας το διαμέρισμα όπου βρίσκονταν μόνα τους τα παιδιά.

Οι αστυνομικοί κτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος και δεν πήραν καμιά απάντηση. Παρέμειναν όμως έξω από την πόρτα του διαμερίσματος μέχρι τις 03:40 τα ξημερώματα οπότε έκανε την εμφάνισή της η μητέρα των κοριτσιών, επιστρέφοντας από τη διασκέδασή της.

Βλέποντας τους αστυνομικούς έδειξε να ανησύχησε, ωστόσο ανοίγοντας την πόρτα και βλέποντας ότι τα παιδιά δεν είχαν πάθει τίποτα, ηρέμησε και έδωσε εξηγήσεις για την απουσία της.

Τα δυο κοριτσάκια μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό όπου ενημερώθηκε και το Γραφείο Ευημερίας, το οποίο μερίμνησε για τη διανυκτέρευσή τους σε φιλικό σπίτι, ενώ η 28χρονη συνελήφθη για το αδίκημα της εγκατάλειψης των ανήλικων παιδιών της.

ΠΗΓΗ:exothema.com