Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η Νικολέτα Παναγιωτίδου Miss Θράκη 2012

Η Νικολέτα Παναγιωτίδου από την Άνθεια Αλεξανδρούπολης στέφθηκε Miss Θράκη 2012. Το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου Thraki Palace στην Αλεξανδρούπολη ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού μορφιάς, Μις Θράκη 2012. Συνολικά 15 πανέμορφα κορίτσια διεκδίκησαν το στέμμα και τις υποτροφίες στη σχολή modeling Models Academy του Γιώργου Κουτούλια. Οι φιναλίστ εμφανίστηκαν με υπέροχα φορέματα, ψηλοτάκουνα πέδιλα, υποδήματα και αποκαλυπτικά μαγιό γνωστού καταστήματος. Τις κομμώσεις των φιναλίστ επιμελούνται τα κομμωτήρια Nicolas Expressions. Το μακιγιάζ των φιναλίστ ήταν στα έμπειρα χέρια των επαγγελματιών της MAC. Τη μοναδική βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος Έλενα Σώκου και έκλεψε την παράσταση. 


Μετά από μια υπέροχη βραδιά στο ξενοδοχείο, νικήτρια και Miss Θράκη 2012 αναδείχτηκε σπάζοντας τα προγνωστικά η Νικολέτα Παναγιωτίδου, με τον αριθμό 12. Το κορίτσι από την Άνθεια έκανε την υπέρβαση και πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας υπέροχες εντυπώσεις στο κοινό και την κριτική επιτροπή. Στην δεύτερη θέση, άλλη μια μεγάλη έκπληξη, η Αναστασία Δημούτση από το Τυχερό, ενώ τους υπόλοιπους τρεις τίτλους κατέκτησαν οι Ελισάβετ Κοβαλένκο από την Ξάνθη, η Αθηνά Γραμματοπούλου από την Αλεξανδρούπολη και η Ελπίδα Μεζιρίδου από την Κομοτηνή. 


Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ 

Η ψηφοφορία ήταν διαφανής. Όπως είχε ανακοινωθεί από την αρχή ο δείκτης Internet έπαιξε ρόλο κατά 10% στην τελική βαθμολογία. Οι ψήφοι του κοινού που παρακολούθησε τον διαγωνισμό ζωντανά έπαιξε ρόλο κατά 20% στην διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας. Οι ψήφοι της κριτικής επιτροπής στις 3 φάσεις του διαγωνισμού (Φάση Ι: Παρουσίαση με φορέματα, φάση ΙΙ: Παρουσίαση με μαγιό και φάση ΙΙΙ: Ερωτήσεις από την κριτική επιτροπή) διαμόρφωσαν το υπόλοιπο 70%. Υπήρξαν ανατροπές γιατί το κοινό της εκδήλωσης και από το Internet ψήφισε με διαφορετικό τρόπο από ότι η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Έτσι υποψήφιες που δεν πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες από την κριτική επιτροπή κατάφεραν να ανέβουν βαθμολογικά από το κοινό που τους υποστήριξε.


Πολλά από τα φαβορί δεν πρόσεξαν και τις τρεις παραμέτρους του διαγωνισμού για να κινητοποιήσουν τους υποστηρικτές τους. Όπως και πέρυσι το κοινό υποστήριξε και ενίσχυσε υποψήφιες που δεν ήταν φαβορί του διαγωνισμού, κάτι που αποδεικνύει ότι ένας διαγωνισμός ομορφιάς δεν είναι μόνο η βραδιά των καλλιστείων.


 
Πηγη:
xronos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου