Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Λάμπης Λιβιεράτος: Ο χωρισμός, το οικονομικό αδιέξοδο και το τραγικό τέλος του αδερφού του

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του διανύει ο Λάμπης Λιβιεράτος. Τα χτυπήματα της μοίρας ήρθαν απανωτά για τον τραγουδιστή ο οποίος τώρα προσπαθεί να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να σταθεί ξανά στα πόδια του.


Η «κάτω βόλτα» για τον Λάμπη Λιβιεράτο ήρθε με κάποιες «βαρβάτες» οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ο τραγουδιστής είχε ανοίξει το δικό του cafe με αποτέλεσμα να αναλάβει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της επιχείρησης. Η οικονομική κρίση όμως άλλαξε τα σχέδια του Λάμπη Λιβιεράτου, ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά μετέωρος και μόνος να πρέπει να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο δάνειο και πολλά «ανοίγματα» στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μας.
Το δεύτερο «χτύπημα» στη ζωή του Λάμπη Λιβιεράτου ήρθε με το διαζύγιό του από την Εύη Αδάμ. Παρά τις πολλές προσπάθειές του ζευγαριού να σώσει τον γάμο του για χάρη των παιδιών, οι δυο επώνυμοι οδηγήθηκαν στον χωρισμό, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να μένει τώρα στο σπίτι ενός φίλου του, μακριά από την οικογένειά του. «Θέλει δύναμη να ξυπνάς σε ένα σπίτι που είναι άδειο» είχε δηλώσει με πικρία στην «Ελένη» ο τραγουδιστής.
Ο μεγάλος Γολγοθάς όμως για τον Λάμπη Λιβιεράτο ήρθε με τον θάνατο του αδερφού του. Ο τραγουδιστής ήταν στη Σουηδία όταν συνέβη το μοιραίο, ενώ μόλις έμαθε για το «ατύχημα» -έτσι του είπαν αρχικά στο τηλέφωνο- πήρε το πρώτο αεροπλάνο και επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα. «Βράχος» στάθηκε στην οικογένειά του ο τραγουδιστής, όπως αναφέρει το «Θέμα», ο οποίος τράβηξε βουβά τον δικό του πόνο.
Έκτοτε, ο Λάμπης Λιβιεράτος προσπαθεί να συνέλθει και να φτιάξει τη ζωή του, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς ετοιμάζει την επιστροφή του στη μουσική, το μόνο πράγμα που του δίνει ανακούφιση και δύναμη να παλέψει.

ΠΗΓΗ:gossip-tv.gr