Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

«Βολές» στον ΣΥΡΙΖΑ από την μάνα της 15χρονης

Εναντίον όσων υποστηρίζουν πως ο νεαρός Πακιστανός δεν είχε δώσει ποτέ ξανά δικαίωμα για το παραμικρό ξεσπά η μάνα της 15χρονης που έπεσε θύμα του «δράκου» στην Πάρο, εξαπολύοντας «βολές» και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!

Τονίζοντας πως ουδέποτε υπήρξε ρατσίστρια, η ίδια στέλνει το δικό της μήνυμα στους εκπροσώπους των κομμάτων που τάσσονται κατά της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» για τον εντοπισμό των παράνομων μεταναστών.
«Μιλούν εκ του ασφαλούς γιατί ως βουλευτές έχουν ασφάλεια και δεν έχουν να φοβηθούν για τα παιδιά τους. Αν ήταν το παιδί π.χ του κ. Τσίπρα στη θέση της κόρη μου, ποιά θα ήταν η θέση του για τους μετανάστες;», δι
Η μητέρα δεν κρύβει την ικανοποίησή της για την σύλληψη του δράστη, ούτε, όμως, και τον θυμό της για όσους λένε πως ήταν καλό παιδί κτλ: «πώς το ξέρουν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι καλό παιδί με τόσο κακό που έκανε στην κόρη μου; Άκουσα μια γυναίκα να λέει ότι βάζει και το χέρι της στη φωτιά ότι είναι καλό παιδί. Τα λέει αυτά γιατί δεν χτύπησε ούτε βίασε το δικό της παιδί».


«Εάν μου έλεγαν να αφήσουν αυτόν τον άνθρωπο ελεύθερο με αντάλλαγμα να σηκωθεί όρθια η Μυρτώ και να περπατήσει θα συμφωνούσα αμέσως, αρκεί να μην πάθει το ίδιο κάποιο άλλο παιδί», λέει η μητέρα, που παραμένει έξω από την πόρτα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείο «Αττικό» αγωνιώντας για την κατάσταση της 15χρονης.
ερωτάται και καταλήγει: «όμως, δεν έχει νιώσει τον κίνδυνο δίπλα του και δεν θα τον νιώσει ποτέ. Δεν είμαι κατά του Τσίπρα αλλά σε μερικά πράγματα άλλο Τσίπρα και άλλο...τσίπα».

ΠΗΓΗ:tuned.gr