Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ομαλά έληξε η η συναυλία της Μποφίλιου παρά τις απειλές της Χρυσής Αυγής

Υπό την προστασία της αστυνομίας διεξήχθη η χθεσινή συναυλία της τραγουδίστριας Νατάσας Μποφίλιου στο Δήμο Αυλώνα,
στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο "Ζυγομαλεια 2012", μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν γεμίσει τους δρόμους της περιοχής με απειλητικές ανακοινώσεις.

Μεταξύ άλλων έγραφαν: "Μποφίλιου θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Είσαι ανεπιθύμητη! Ερχόμαστε..."
Ο Δήμαρχος Αυλώνας μετά από τις παραπάνω ανακοινώσεις αναγκάστηκε να ζητήσει την παρουσία των αστυνομικών στην συναυλία, δεδομένου ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Νατάσα Μποφίλιου δέχεται απειλές από τη Χρυσή Αυγή.
Να σας θυμίσουμε ότι στις περασμένες εκλογές, η Νατάσα Μποφίλιου είχε γράψει στο λογαριασμό της στο twitter: “Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια”.

Μιλώντας σε συνέντευξη στη lifo, η τραγουδίστρια ανέφερε: “Μιλούσα για πολιτικό και ιδεολογικό θάνατο και όχι για βιολογικό. Ε, κι έπεσαν να με φάνε, είχα πάρα πολλές απειλές. Μου έστελναν μέιλ που έγραφαν "μωρή καρ...λα θα σε κρεμάσουμε από τα έντερά σου στο Σύνταγμα" και διάφορες τέτοιες χυδαιότητες. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα και στις εμφανίσεις μου τότε καλούσα πάντα προληπτικά την αστυνομία. Κυρίως φοβόμουν για τους ανθρώπους που είχαν έρθει να με δουν”.
Η συναυλία πάντως έληξε ομαλά.'

Πηγη:
madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου