Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Κατερίνα Μουτσάτσου: «Είναι μια καθημερινή μάχη να είσαι Έλληνας έξω από την προστασία της Ελλάδας»

Η Κατερίνα Μουτσάτσου τους τελευταίους μήνες έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τα βίντεο που ανεβάζει στο youtube.

Η ηθοποιός έχει ξαφνιάσει, έχει εντυπωσιάσει, έχει εκνευρίσει και σίγουρα έχει προκαλέσει με τον όρο που μας θύμισε δηλαδή....


το «Hellene».Η Κατερίνα Μουτσάτσου εξηγεί στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» γιατί είναι δύσκολο να είναι κάποιος Έλληνας εκτός Ελλάδας και γιατί ξεκίνησε να φτιάχνει αυτά τα βιντεάκια. «Έλληνας είναι ο πολίτης που έχει ανοιχτούς ορίζοντες και δεν δέχεται τις υπόλοιπες κουλτούρες και πολιτισμούς. Αυτό θα έπρεπε για εμένα να είναι Έλληνας», λέει η ηθοποιός και συνεχίζει «Δεν είναι εύκολο να είσαι Έλληνας έξω από την προστασία της Ελλάδας. Έχεις μεγάλο βάρος να κρατήσεις και να υποστηρίξεις. Είναι μια καθημερινή μάχη».

Όσο για ποιους λογούς έφυγε για το εξωτερικό είπε: «Δεν μου πήγαινε η Ελλάδα, δεν με σήκωνε; Δεν τη σήκωνα; Δεν μου άρεσε ο τρόπος που γινόντουσαν τα πράγματα; Δεν ξέρω ωστόσο δεν το μετανιώνω».

Γιατί όμως αποφάσισε να δώσει το φιλί της ζωής στον παροπλισμένο ορό Hellene;

«Όταν έβαζα στο Google HELLENE το πρώτο αποτέλεσμα που έβγαινε ήταν ένα site από το FYROM που έλεγε ότι οι έλληνες δεν είναι έλληνες. Μέχρι τον Απρίλιο που κυκλοφόρησε το βίντεο μου έβγαινε αυτό το site. Ο Όρος Greek στα αγγλικά έχει εκφυλιστεί. Σημαίνει πια κλέφτης. Γι αυτό πρέπει να τη φέρεις και να την συνηθίσεις στο αυτί σου, αυτή τη λέξη»

Πηγη:
to-gamato.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου