Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Πέγκυ Ζήνα: Με το ζόρι στο νοσοκομείο. Αναβάλλεται η πρεμιέρα της

Όπως σας ενημερώσαμε πρώτοι, χθες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Metropolitan η Πέγκυ Ζήνα.


Η τραγουδίστρια τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από την ίωση της γαστρεντερίτιδας που έχει "θερίσει" πολύ κόσμο. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε χθες και ο σύζυγός της την μετέφερε στο νοσοκομείο! Η Πέγκυ θα παραμείνει στο νοσοκομείο, μιας και οι γιατροί αποφάσισαν να μην της δώσουν εξιτήριο καθώς έχει υψηλό πυρετό, έχει αφυδατωθεί και ο οργανισμός της έχει εξαντληθεί από την ίωση! Να αναφέρουμε ότι την ίωση την κόλλησε από την κορούλα της, Ηλέκτρα, η οποία αναρρώνει και την φροντίζει η γιαγιά της και μητέρα της τραγουδίστριας.
Μπορεί η τραγουδίστρια να νοσηλεύεται, αλλά το μυαλό της είναι συνεχώς στην κόρη της, αφού ταλαιπωρείται και αυτή από την ίωση και οι γιατροί με το ζόρι την κρατάνε στο νοσοκομείο. Στο πλευρό της πάντα είναι ο σύζυγός της, Γιώργος Λύρας, ο οποίος είναι συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι για να μαθαίνει πώς είναι η πριγκίπισσά του.
Δεδομένων των συνθηκών η πρεμιέρα της Ζήνα αναβάλλεται με τον Δήμο Αναστασιάδη στο νυχτερινό κέντρο "Οδός Πειραιώς 178". Εμείς να της ευχηθούμε «Καλή ανάρρωση»!

ΠΗΓΗgossip-tv.gr