Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του κάνοντας ρεπορτάζ για τους άστεγους

Ο δημοσιογράφος Lee Halpin πέθανε από το κρύο κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή των αστέγων στο Νιούκαστλ.


Ο δημοσιογράφος ήθελε να περάσει μια εβδομάδα στους δρόμους της βρετανικής πόλης και να καταγράψει τη ζωή και τις δυσκολίες των αστέγων που έχουν αυξηθεί δραματικά τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα είχε κάνει και ένα βίντεο που ανέλυε το σχέδιό του και στο οποίο έλεγε ότι το ντοκιμαντέρ αυτό θα το κατέθετε στο Channel 4, ελπίζοντας να προσληφθεί στο κανάλι.

Δυστυχώς όμως τρεις μέρες μετά, βρέθηκε νεκρός σε έναν ξενώνα. Οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει ακόμα τα αίτια του θανάτου του, όμως πληροφορίες θέλουν τον Lee Halpin να πέθανε από υποθερμία.
Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία στις 3 Απριλίου η θερμοκρασία στο Νιουκάστλ άγγιζε τους -4 βαθμούς Κελσίου, οπότε είναι πολύ πιθανόν ο δημοσιογράφος να μην άντεξε το κρύο.

Φίλοι και συγγενείς του δημοσιογράφου είναι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το μεγάλο του όνειρο, κατέληξε τελικά σε έναν φρικτό εφιάλτη.

Πηγη:
kamikaze.gr