Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ανείπωτος πόνος για τον 44χρονο επιχειρηματία


Ανείπωτος πόνος για τον 44χρονο επιχειρηματία

Ανείπωτος ο πόνος συγγενών και φίλων που συνόδευσαν χθες το απόγευμα στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο της Πυλαίας
τον 44χρονο επιχειρηματία που έδωσε τέλος στη ζωή του λόγω οικονομικών προβλημάτων. Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα δύο παιδιά του που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους σύζυγος και πατέρας δεν θα ξαναγυρίσει στο σπίτι.

Ο 44χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είχε τέσσερα εστιατόρια σε Θεσσαλονίκη, Κολωνάκι και Μύκονο, έβαλε τέρμα στη ζωή του βουτώντας στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του που βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος άντρας τον τελευταίο καιρό είχε δανειστεί χρήματα από διάφορα άτομα, τα οποία δεν μπορούσε να αποπληρώσει. Τα χρέη που του έσφιγγαν σαν θηλιά τον λαιμό και η αγωνία ότι θα χάσει όλη του την περιουσία τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στη θανάσιμη βουτιά. Δίπλα στο σημείωμα αυτό οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα πιστόλι.

Τα δύο εστιατόρια του επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη, που αποτελούν πόλο έλξης για τους επώνυμους κατοίκους της πόλης και τους διάσημους επισκέπτες της, θα συνεχίσουν να λειτουργούν μια και τόσο ο συνέταιρος του 44χρονου όσο και οι εργαζόμενοι θέλουν να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρό του.

Ετσι, θα προσπαθήσουν να περάσουν τον δύσκολο οικονομικό κάβο. Από αύριο αναμένεται να επαναλειτουργήσουν και τα άλλα δύο εστιατόρια του επιχειρηματία στο Κολωνάκι και στη Μύκονο.



madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου