Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού


Σταδιακή επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός απόψε από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα έχουν αρχίσει να επεκτείνονται νοτιότερα και ανατολικότερα.
Ήδη στην Αττική άρχισε να βρέχει και μέσα στην νύχτα αναμένεται να εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες. Η κακοκαιρία θα πλήξει τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Θράκη, καθώς και την Δυτική και Κεντρική Πελοπόννησο.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης, εφιστά την προσοχή των πολιτών εξαιτίας των κινδύνων από πτώση κεραυνών κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας και συστήνει να αποφεύγονται οι μετακινήσεις και η παραμονή στην ύπαιθρο, οι δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές, χείμαρρους και ρέματα.

Φθινοπωρινό θα είναι το σκηνικό και την Τετάρτη, καθώς προβλέπονται βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ φαινόμενα θα είναι εντονότερα στην Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια. Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση μετά το απόγευμα, από τα δυτικά.


Πηγη:
star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου